tech.jpg
tech.jpg

Copy of Web-Design


DESIGN AV NETTSIDER
Hos Harelabb legger vi vekt på å designe nettsider som reflekterer kunden på best mulig måte, og som kunden SELV kan drifte enkelt. Enten du trenger en enkel landingsside, blogg, nettbutikk eller større løsning så kan vi hjelpe deg med alt fra design til oppdateringer og opplæring.
Les videre for mer info

SCROLL DOWN

Copy of Web-Design


DESIGN AV NETTSIDER
Hos Harelabb legger vi vekt på å designe nettsider som reflekterer kunden på best mulig måte, og som kunden SELV kan drifte enkelt. Enten du trenger en enkel landingsside, blogg, nettbutikk eller større løsning så kan vi hjelpe deg med alt fra design til oppdateringer og opplæring.
Les videre for mer info

NY NETTSIDE HANDLER OM KOMMUNIKASJON, DESIGN OG FUNKSJONALITET. DET SKAL VÆRE ENKEL - OG DET TRENGER IKKE KOSTE EN FORMUE!!


blur-close-up-collage-196655.jpg

ENKELHET OG LAVE KOSTNADER

I Harelabb har vi valgt å fokusere på enkelhet. Mange firmaer bruker store summer på ny nettside, for så å bli bundet opp til store kostnader for drift, support, oppgraderinger og oppdateringer. Vi har derfor valgt å spesialisere oss på Squarespace - en nettsidebygger som er trygg, stabil, alltid oppdatert, og som vi kan lære opp DEG til å drifte og oppdatere selv, om du så skulle ønske!

 

GODT DESIGN FOR ALLE

Ved å spesialisere oss kan vi raskt lage gode, fungerende og flotte nettsider som fungerer på alle plattformer! Vi kan integrere menyer, videoer, bilder, skjemaer og alt annet du måtte ønske - Alt i en lekker innpakning - for en pris som passer til små og mellomstore firmaer.

 

apple-business-computer-39284.jpg
 
blur-business-computer-230544.jpg

ALL FUNKSJONALITET DU MÅTTE TRENGE

Enten du driver restaurant, en lokal butikk eller firma, helsetjeneste, klubb eller trenings-arrangement, så kan vi hjelpe deg! Vi kan legge opp menyer, nettbutikker, kontaktskjemaer, blogger, bildearkiver og oppkobling mot sosiale medier - skreddersydd til ditt budsjett!

 

UNDER KAN DU SE NOEN AV NETTSIDENE VI HAR LEVERT DEN SISTE TIDEN!


TRIMHUSET

Harelabb har designet de nye nettsidene for Treningssenter-kjeden Trimhuset, som er lokalisert i Vestfold.

Sidene inneholder informasjon om senterne, timeplaner for saltimer, videoer, bilder og presentasjoner av ansatte, løpende nyheter, blogger og knytning opp mot sosiale medier. Vi har også lært opp flere av de ansatte i Trimhuset, slik at de selv kan drifte de daglige oppdateringene på siden.


Capture.JPG

HUNDEKROKEN

Hortens hyggeligste dyrebutikk har fått ny nettside fra Harelabb! Her kan du bli bedre kjent med butikken og produktene, bestille hundeklipp, massasje, kurs og hundehotell.

Hundekroken hadde behov for en enkel, informativ og lekker side. Og det er akkurat det vi liker! En fin nettside trenger ikke koste en formue. Hos Harelabb får du rask og god hjelp for en veldig ålreit pris.
 

ROMA ACADEMY NORGE

Harelabb har designet de nye nettsidene for den unike norske fotballskolen til AS Roma.

Gjennom deres avtale med AS Roma er utvikler de spillere som kan få mulighet til å hospitere på Roma sitt akademi i Italia. Et overordnet mål er at spilleren skal trives med fotball. På nettsidene kan man lese mer om konseptet, trenerne og samlingene. Man kan melde seg på skolen og turer til Italia og AS Roma

Capture.JPG

HORTEN BYTRI

Horten Bytri er et terreng-triatlon som arrangeres årlig i Horten. Harelabb har designet de nye nettsidene deres i anledning at de ble NM-arrangør i 2017.

Sidene inneholder informasjon om løpene, påmelding, kontaktinformasjon, resultatlister og mye mer!

Meld deg på Bytri idag!
 


Web-Screens-presentation-Mockup.jpg

ITALENT

Fotballskolen Italent skal utvikle dine ferdigheter. De skal øke din fotballforståelse, og I den grad det er mulig – gi deg enda varmere følelser for verdens beste spill!

På hjemmesidene kan du lese om skolene og nyhetene, og melde på barna dine på, skolene og turene.

 

aqua.JPG

AQUA-SPA HORTEN

Aquaspa Horten er byens mest komplette spa & velværesenter. De tilbyr en lang rekke ulike behandlinger, enten du ønsker en total SPA opplevelse, eller ganske enkelt en skulder- og nakkemassasje. Harelabb lagde nye nettsider for AquaSpa i 2016.

Sidene inneholder informasjon om behandlinger, priser, ansatte, produkter, nyheter og tilbud.

navyrace.jpg

NAVY RACE OCR

I 2018 kommer Norges råeste nye hinderløp til Horten. Arrangørene bak Horten Bytri har gått inn for å lage et 8km hinderløp med over 30 hindre på Karljohansvern. Harelabb er stolt sponsor, og jobber nå med NavyRace OCR sine nye nettsider.

Sidene inneholder informasjon om løpene, påmelding, kontaktinformasjon, resultatlister og mye mer!


Capturef.JPG

FJELLALØPET

Fjellaløpet kom til oss med meget begrenset budsjett, men behov for en nettside som var informativ og selgende.

Vi bygget videre på plattformen vår fra Bytri-Sidene, og klarte på den måten å produsere en attraktiv, enkel og rimelig nettside for arrangementet. Sidene inneholder informasjon om løpene, påmelding, kontaktinformasjon, resultatlister og mye mer!
 

Capture4.JPG

KJÆRRA FOSSEPARK

Reklamebyrået Ditt Grafisk kontaktet oss og trengte en ny nettside til sin kunde Lardal Kommune. Den idylliske fosseparken i Kjærra, som er et sentrum for natur- og kulturelskere, trengte nettsider for å promotere parken og alle arrangementene som avvikles der.

Siden kom raskt på plass, og de ansatte i kommunen har fått opplæring, og drifter nå nyhetssidene og arrangement-kalenderen selv.

Capture.JPG

SAGBUKTA TERRASSE

Reklamebyrået Ditt Grafisk kontaktet oss og trengte en ny nettside til sin kunde Sagbukta Terrasse. Med kun få minutters kjøring fra koselige Svelvik sentrum, ligger boligene med en umiddelbar nærhet til Drammensfjorden. Det er flotte bademuligheter med sandstrand kun 100 meter unna.

For salg av leilighetene på Sagbukta Terrasse har vi utformet en nettside – samt detaljerte 3D-visualiseringer.


TEAMKLINIKKEN

Teamklinikken er et fysioterapisenter i Holmestrand. Senteret hadde et moderat budsjett, men trengte sårt en ny nettside, da den gamle var utdatert.

Harelabb tok utfordringen og lagde en minimalistisk nettside med alt klinikken trengte; Informasjon om behandlerne, behandlingstyper og kontaktinformasjon.

HUNDEFRISØRSKOLEN

Norges Hundefrisørskole er en skole som ligger i Horten kommune og Vestfold
fylke. De tilbyr en dyp og grunnleggende utdanning innen hundefrisøryrket., men trengte sårt en ny nettside, da den gamle var utdatert.

Harelabb tok utfordringen og lagde en minimalistisk nettside for nett og mobil!