09_Interiør_03.jpg
09_Interiør_03.jpg

Boligvisualisering


BOLIGVISUALISERING
Eksteriør, interiør, dronefoto og næringsbygg

Last ned brosjyre

SCROLL DOWN

Boligvisualisering


BOLIGVISUALISERING
Eksteriør, interiør, dronefoto og næringsbygg

Last ned brosjyre

3D-Visualisering kan brukes til å vise frem enten planlagte eller eksisterende boliger utvendig SOM INNVENDIG, natt eller dag, befolket og møblert eller kun strukturen i seg selv.

01-Desat.jpg

Jeg kan jobbe ut ifra  arkitekttegninger, skisser, fotografier eller eksisterende 3D-modelller, og kan også plassere modellene fotorealistisk inn i fotografier fra tomten. Dette gjøres gjennom god kommunkasjon med meglere, interiørs-stylister og deg som utbygger. I tillehgg til korrekte materialer og farger legger vi enormt fokus på å på å velge optimale kameravinkler, møbler, pyntegjenstander og lysforhold - Alt for å vise frem ditt boligprosjekt akkurat slik du har sett det for deg!


INTERIØRBILDER

Boligvisualisering handler om langt mer enn korrekt plassering av vegger og dører. Det handler om å kommunisere varme og sjarm. Man ønsker å gi den potensielle kjøperen følelsen av at dette er mer enn bare et bygg - Det er et potensielt hjem! Møbler, lys, kameravinkler, detaljer og realisme er alle del av x-faktoren som selger!

Harelabb har et enormt utvalg 3D-modeller av fotorealistiske interiørdetaljer som kan velges mellom - Uansett stil og kundegruppe!

Jeg kan jobbe ut ifra arkitekttegninger, skisser, fotografier eller eksisterende 3D-modelller, og gi deg akkurat den stemningen og stilen du ønsker på bildene. Dette gjøres gjennom god kommunkasjon med meglere, interiørstylister og deg som kunde. Alt for å vise frem ditt boligprosjekt - akkurat slik du har sett det for deg!


EKSTERIØRBILDER

3D-Visualisering kan brukes til å vise frem enten planlagte eller eksisterende boliger. Jeg rådfører meg med utbygger og megler, og vi velger oss sammen ut kameravinkler som både viser boligen fra sin beste side, samtidig som den får frem de hyggeligste delene av tomta.

Jeg har gode og erfarne samarbeidspartnere innen drone- og helikopterfotografering i tillegg til vanlig fotografering. Kombinert med 3D kan man derfor levere komplette sett med bilder til ditt prospekt - både fra luften og fra bakkenivå. Bildene brukes både til å visualisere eksteriøret, samt at de brukes for å påse at alle utsikter fra balkong- og interiørbilder er korrekte.

Jeg legger så inn mennesker, kjøretøy, gjenstander og utemøbler - og gir meg ikke før jeg selv får lyst til å gå inn i bildet og slappe av en stund. Bildene kan også gjøres 100% i 3D, uten bruk av foto, noe som er et godt alternativ dersom tomta ikke er klar. Jeg kan jobbe ut ifra arkitekttegninger, skisser, fotografier eller eksisterende 3D-modelller, og gi deg akkurat den stemningen og stilen du ønsker på bildene.


STØRRE PROSJEKTER OG NÆRINGSBYGG

Ved å kombinere visualiseringsteknikker kan Harelabb gi utbyggere særdeles godt grunnlag for sin plan-, godkjenning- og salgsprosess. Her er bruk av 3D, ofte kombinert med foto fra tomta, et uvurderlig verktøy under hele prosjektet.

Visualisering gir en fotorealistisk oversikt over bygget og tomta, men lar deg også slippe tettere innpå for en liten smak av hvordan det vil være å stå foran, eller på innsiden av, det ferdige bygget. 3D-visualiseringen kan også brukes som dynamisk del av planprossessen, der man kan endre kledninger, farger, interiør og fasadedetaljer ut ifra inntrykkene visualiseringene gir.

Harelabb har gode og erfarne samarbeidspartnere innen drone- og helikopterfotografering, i tillegg til vanlig fotografering, og kan derfor levere komplette sett med bilder og visualiseringer til ditt prospekt - både fra luften og fra bakkenivå.