21032590_10159161482290147_3338346401138083389_n.jpg

HARELABB - Det er Lars Martinsen

Harelabb høres kanskje ut som et lite firma.. Og det er det forsåvidt også! Hortens-firmaet består enkelt og greit kun av én person; Lars Martinsen. Ingen store kompliserte byråer å forholde seg til eller fakturering for intern møteaktivtet. Én kontaktperson, med masse gode samarbeidspartnere, som skaffer deg alt du trenger - Enkelt og greit!

Jeg har jobbet med grafisk design, multimedia og 3D siden 2003, og gjør alltid mitt ytterste for å få til optimale leveranser ut ifra kundens budsjett. Ingen jobb er for liten eller stor! Jeg leverer raskt og jobber effektivt, noe som resulterer i fornuftige priser, og gir meg ikke før kunden er fornøyd! Uansett budsjett, bransje eller lokalisering ønsker jeg å hjelpe kunder, store som små, med å få sitt budskap ut i verden - og jeg legger stoltheten min i hvert eneste prosjekt jeg gjennomfører.

Jeg er takknemlig for å ha fått muligheten til å starte et nytt og spennende produksjonsselskap her i Horten, og jeg samarbeider derfor nesten utelukkende med lokale fotografer, trykkerier og designere, noe som sørger for at du alltid får de beste prisene jeg kan oppdrive på trykksaker og profileringsprodukter.

Vennlig hilsen
Lars