HORTENS NYE DESIGN-FIRMA
• Stolt sponsor av Horten Bytri, Fjellaløpet og NavyRace OCR •

Etter over 10 år som 3D-artist, grafisk designer og kreativ rådgiver, kom jeg til Horten i 2016 på jakt etter nye utfordringer. Kort tid senere møtte jeg en håndfull mennesker som alle hadde et felles behov for 3D, grafisk og innholdsproduksjon til skjerm og trykk... Og vips ble Harelabb stiftet - for å bringe et nytt og kreativt tilbud innen multimedia og 3D til Horten og Vestfold.


21032590_10159161482290147_3338346401138083389_n.jpg

LARS MARTINSEN - Multimedia Designer & Daglig Leder

Harelabb høres kanskje ut som et lite firma.. Og det ER det også! Harelabb består enkelt og greit kun av én ansatt; Eier, Multimedia-Designer og Daglig Leder Lars Martinsen.

Jeg har omfattende erfaring fra over 15år som grafisk designer, 3D-artist, animatør, visuell ingeniør og kreativ rådgiver. Før Harelabb jobbet jeg i over 10 år for det verdensledende visualisering-selskapet Xvision A/S i Oslo, og samtidig som Freelancer og 3D-lærer på høyskolenivå når anledningen bøy seg.

Mitt hovedfokus er å levere produkter som får kundene til å skille seg ut i mengden. Jeg liker å jobbe tett på kundene helt fra tidlig konsept til leveranse, og sikter alltid etter å levere produkter av den høyeste kvalitet. Samtidig er jeg også opptatt av at godt design ikke trenger å være svindyrt.

"Uansett budsjett ønsker jeg alltid å hjelpe kunder, store som små, med å få sitt budskap ut i verden. jeg legger stoltheten min i hvert eneste prosjekt vi gjennomfører, og er takknemlig for å ha fått muligheten til å forme et nytt og spennende produksjonsselskap her i Horten."

 
 

Hvor finner du Harelabb?
Du finner meg i 3.etg på Kjøpesenteret Linden park i Horten. Ring på hos Cypod i heisen! Harelabb er lokalisert kun 15 min fra både Tønsberg og Holmestrand,og kun én time fra Oslo.
 

Adresse:
Harelabb Production
Strandparken 3
3187 Horten

Telefon:
(+47) 975 17 207

Epost:
post@harelabb.no


NOEN HYGGELIGE KUNDER JEG HAR FÅTT GLEDEN AV Å JOBBE FOR