The Secret Stash

Harelabb er produksjonsselskap og underleverandør for diverse reklamebyråer og andre aktører. Dette betyr dessverre at det ikke er alle jobbene og kundene vi kan legge ut på hjemmesiden, da kundeforholdet ikke eies av oss. Men vi får lov til å vise det direkte - så her er noen av jobbene vi gjør for andre.Grafisk Design for Diverse kunder

Harelabb er underleverandør for diverse firmaer på grafisk design til trykk og skjerm. Vi får ikke alltid profilere disse kundene på nettsiden vår, grunnet at vi ikke eier kundeforholdet. Men vi kan vise de i direkte sammenheng, så her er noen av leveransene våre som produksjonsselskap.

Grafisk Profil - Skagahøgdi

Grafisk Profil - Skagahøgdi

Logo - Signhabit

Logo - Skagahøgdi

Web-Bannere for POWER og Tapstorm

Logo for SånnBleDet

Signhabit Designmanual

Salgsbrosjyre - Rikstoto

Illustrasjon for Unibet

Logo for Indre Østham FK


Levende Plakater og Digital Skilting for RIKSTOTO

Harelabb har produsert store mengder digital skilting for Rikstoto. Går du inn i en kiosk eller bensinstasjon hvor det selges Rikstoto-produkter, så er det animasjoner fra Harelabb om ruller på skjermen. Vi har også utarbeidet egne AfterEffects-maler som Rikstoto-ansatte selv kan oppdatere.


Konsept-Visualiseringer for SKAGAHØGDI på Golsfjellet

Eierne av Gol Skipark har store planer for toppen av Golsfjellet. De ønsker et omfattende hyttefelt med industrisenter, resturanter, heiser, barnebakker, butikker og mye mye mer. De kom til oss med et moderat budsjett og lite mer enn serviettskisser, og vi utarbeidet omfattende 3D-visualiseringer og animasjoner ev fremtidsdrømmen deres.


Diverse Digital skilting og Levende Plakater

Harelabb er fast produksjonsselskap for Digiprom på digital skilting. Vi utfører både standardiserte og skreddersydde animasjoner for både internskjermer, sosiale medier og kunde-vendte skjermer for firmaer som KPMG, Automester, Steen og Strøm, FLOYD, Helanor, Telenor MM.
For BÅDE små og store budsjetter!


Explainer-filmer og promoteringsfilmer

Harelabb utfører også marketing- og explainerfilmer. Enten ved å klippe eksisterende materiell fra kundene, eller ved kjøp av stock-filmer sydd sammen med grafikk. Her er noen eksempler på arbeider vi har gjort som underleverandør.


Websider og Prospekt-sider

Harelabb lager websider av alle typer, derav sider som kan fungere som prospekter for boligprosjekter og konsepter. 
Her er noen eksempler på arbeider vi har gjort som underleverandør. Klikk på bildene for å gå til nettsidene!

Capture.JPG

SAGBUKTA TERRASSE

ET NETTPROSPEKT FOR "DITT GRAFISK"


Harelabb---Logo-VERT-ARMY.png
Harelabb---Logo-VERT-UNITED.jpg
Harelabb---Logo-VERT-PAPPA.png
Granca.jpg
Screen Shot 2019-01-28 at 19.57.01.png
edited.jpg
Harelabb---Logo-VERT.png