last ned.png
last ned.png

Copy of Web-Design


DESIGN AV NETTSIDER
Hos Harelabb legger jeg vekt på å designe nettsider som reflekterer kunden på best mulig måte, og som du SELV kan drifte enkelt. Enten du trenger en enkel landingsside, blogg, nettbutikk eller større løsning så kan jeg hjelpe deg med alt fra design til oppdateringer og opplæring.
Les videre for mer info

SCROLL DOWN

Copy of Web-Design


DESIGN AV NETTSIDER
Hos Harelabb legger jeg vekt på å designe nettsider som reflekterer kunden på best mulig måte, og som du SELV kan drifte enkelt. Enten du trenger en enkel landingsside, blogg, nettbutikk eller større løsning så kan jeg hjelpe deg med alt fra design til oppdateringer og opplæring.
Les videre for mer info

NY NETTSIDE HANDLER OM KOMMUNIKASJON, DESIGN OG FUNKSJONALITET. DET SKAL VÆRE ENKEL - OG DET TRENGER IKKE KOSTE EN FORMUE!!


blur-close-up-collage-196655.jpg

ENKELHET OG LAVE KOSTNADER

I Harelabb har jeg valgt å fokusere på enkelhet. Mange firmaer bruker store summer på ny nettside, for så å bli bundet opp til store kostnader for drift, support, oppgraderinger og oppdateringer. Jeg har derfor valgt å spesialisere meg på Squarespace - en nettsidebygger som er trygg, stabil, alltid oppdatert, og som jeg kan lære opp DEG til å drifte og oppdatere selv, om du så skulle ønske!

apple-business-computer-39284.jpg

GODT DESIGN FOR ALLE

Ved å spesialisere meg kan jeg raskt lage gode, fungerende og flotte nettsider som fungerer på alle plattformer! Jeg kan integrere menyer, videoer, bilder, skjemaer og alt annet du måtte ønske - Alt i en lekker innpakning - for en pris som passer til små og mellomstore firmaer.

 

blur-business-computer-230544.jpg

ALL FUNKSJONALITET DU MÅTTE TRENGE

Enten du driver restaurant, en lokal butikk eller firma, helsetjeneste, klubb eller trenings-arrangement, så kan jeg hjelpe deg! Jeg kan legge opp menyer, nettbutikker, kontaktskjemaer, blogger, bildearkiver og oppkobling mot sosiale medier - skreddersydd til ditt budsjett!


 

UNDER KAN DU SE NOEN AV NETTSIDENE VI HAR LEVERT DEN SISTE TIDEN!

TRIMHUSET

Harelabb har designet de nye nettsidene for Treningssenter-kjeden Trimhuset, som er lokalisert i Vestfold. Sidene inneholder informasjon om senterne, timeplaner for saltimer, videoer, bilder og presentasjoner av ansatte, løpende nyheter, blogger og knytning opp mot sosiale medier. Vi har også lært opp flere av de ansatte i Trimhuset, slik at de selv kan drifte de daglige oppdateringene på siden.

NAVY RACE OCR

I 2018 kommer Norges råeste nye hinderløp til Horten. Arrangørene bak Horten Bytri har gått inn for å lage et 8km hinderløp med over 30 hindre på Karljohansvern. Harelabb er stolt sponsor, og jobber nå med NavyRace OCR sine nye nettsider.

Sidene inneholder informasjon om løpene, påmelding, kontaktinformasjon, resultatlister og mye mer!


HUNDEFRISØRSKOLEN

Norges Hundefrisørskole er en skole som ligger i Horten kommune og Vestfoldfylke. De tilbyr en dyp og grunnleggende utdanning innen hundefrisøryrket., men trengte sårt en ny nettside, da den gamle var utdatert. Harelabb tok utfordringen og lagde en minimalistisk nettside for nett og mobil!

LØVELOFTET

Løveloftet er en restaurant som tilbyr ordentlige, norske råvarer og økologisk mat. De har ikke ha fokus på typisk tradisjonsmat. Her serveres det grov bakst, norske, økologiske og helst kortreiste produkter. De er et mor-og-datter-team som elsker å lage mat. #Hortenlove og stolthet til byen er viktig, og derfor hyller dekoren byen både gjennom bilder og design.


ITALENT

Fotballskolen Italent, med tilholdsted i Horten, skal utvikle dine ferdigheter. De skal øke din fotballforståelse, og I den grad det er mulig – gi deg enda varmere følelser for verdens beste spill! På hjemmesidene kan du lese om skolene og nyhetene, og melde på barna dine på, skolene og turene.

HK SOLUTIONS

HK Solutions kontaktet oss og trengte en ny nettside for å promotere sine tjenester innen automatiske brannsystemer, smøresystemer og huirtigfyllingsløsninger. Sidene inneholder informasjon om priser, ansatte, produkter, nyheter og tilbud - Samt nedlastingssider der kundene kan laste ned store mengder teknisk dokumentasjon.


ROMA ACADEMY NORGE

Harelabb har designet de nye nettsidene for den unike norske fotballskolen til AS Roma. Gjennom deres avtale med AS Roma er utvikler de spillere som kan få mulighet til å hospitere på Roma sitt akademi i Italia. Et overordnet mål er at spilleren skal trives med fotball. På nettsidene kan man lese mer om konseptet, trenerne og samlingene. Man kan melde seg på skolen og turer til Italia.

HORTEN BYTRI

Horten Bytri er et terreng-triatlon som arrangeres årlig i Horten. Harelabb har designet de nye nettsidene deres i anledning at de ble NM-arrangør i 2017. Sidene inneholder informasjon om løpene, påmelding, kontaktinformasjon, resultatlister og mye mer!

Meld deg på Bytri idag!


KJÆRRA FOSSEPARK

Reklamebyrået Ditt Grafisk kontaktet oss og trengte en ny nettside til sin kunde Lardal Kommune. Den idylliske fosseparken i Kjærra, som er et sentrum for natur- og kulturelskere, trengte nettsider for å promotere parken og alle arrangementene som avvikles der. Siden kom raskt på plass, og de ansatte i kommunen har fått opplæring, og drifter nå nyhetssidene og arrangement-kalenderen selv.

AQUA-SPA HORTEN

Aquaspa Horten er byens mest komplette spa & velværesenter. De tilbyr en lang rekke ulike behandlinger, enten du ønsker en total SPA opplevelse, eller ganske enkelt en skulder- og nakkemassasje. Harelabb lagde nye nettsider for AquaSpa i 2016. Sidene inneholder informasjon om behandlinger, priser, ansatte, produkter, nyheter og tilbud.


HUNDEKROKEN

Hortens hyggeligste dyrebutikk har fått ny nettside fra Harelabb! Her kan du bli bedre kjent med butikken og produktene, bestille hundeklipp, massasje, kurs og hundehotell. Hundekroken hadde behov for en enkel, informativ og lekker side. Og det er akkurat det vi liker! En fin nettside trenger ikke koste en formue. Hos Harelabb får du rask og god hjelp for en veldig ålreit pris.
 

FJELLALØPET

Fjellaløpet kom til oss med meget begrenset budsjett, men behov for en nettside som var informativ og selgende. Vi bygget videre på plattformen vår fra Bytri-Sidene, og klarte på den måten å produsere en attraktiv, enkel og rimelig nettside for arrangementet. Sidene inneholder informasjon om løpene, påmelding, kontaktinformasjon, resultatlister og mye mer!